داشتم با یکی از دوستانم حرف میزدم . یه جمله ای گفت که دلم گرفت . گفت میدونم شاید تو دلت بگی من ادم بی عرضه ای هستم و این همه ایده و فلان و دستور بهت دارم میگم . ولی یادت باشه شاید من شکست خورده باشم و هیچ کار پیروز شده ای نداشته باشم و الان هم زیر فشار مالی باشم ولی من مشاور بهتری ام . چون گاهی ادما پر ایده ان ولی بد شانسی میارن . یا مثلا اشتباهاتی میکنن که شکست میشه . پس اونا بهتر مشاوره شکست میدن . پس کارهایی که من کردم و نمیام بهت بگم بکن . ولی یه آدم پیروز هیچ وقت راه شکست رو نرفته و اون رو نمی شناسه . نمیدونه کدوم راه شکسته . و یک شکست خورده دقیقا میدونه راه شکست چیه !

نگاهی بهش انداختم و دیدم . راست میگه . چند مورد دیدم تلاشهاشو و کارهایی که کرد و نشد و فقط توی یک فقره سرمایه گذاری ۸۰ میلیون پس اندازش رو از دست داد و هیچ کاری هم نمی شد کرد حتی شکایت! برنامه هایی ریخت ولی رقبا نذاشتن کار کنه . بعد رفت سمت کارهای ویدیویی که باز هم اونجا شکست خورد . ولی پیشنهاداتش عالی بود

به نظر شما یه شکست خورده میتونه یه مشاور خوبی باشه؟

ما که زندگیمون رو می کنیم

شکست خورده‌ها مشاور های بهتری ان ؟؟

شکست ,ولی ,یه ,خورده ,پس ,رو ,شکست خورده ,باشم و ,راه شکست ,کارهایی که ,و هیچ

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان دوره هوش مالی ماهان تیموری Jumakhan.khorasanpoor آموزش مدیریت فردی پرشین ترک صنایع فلزی چکش قهوه ترک ، قهوه فرانسه،قهوه اسپرسو مانتره اجاره ماشین TWICE - LAND کتابخانه ی عمومی نبی اکرم(ص) شهر پیشین کسب در امد از اینترنت